3 parasta bussisimulaatiopeliä PC:lle

Ajo-simulaatiopelit ovat erittäin suosittuja monista syistä. Mutta tärkein syy on ehdottomasti se, että nämä pelit antavat ihmisille kokemuksen, josta he eivät ehkä koskaan voi nauttia tosielämässä. Tämä pätee erityisesti linja-autojen kohdalla. Bussilla ei vain arjessa pääse ajamaan, vaan linja-autonkuljettajan on ensin saatava siihen asianmukainen koulutus. No, se on hyvä asia, että videopelien kautta kuka tahansa voi nauttia bussin ajamisen tunteesta. Jos olet kiinnostunut väyläsimulaatiopeleistä, joita voidaan pelata PC:llä, lue eteenpäin!

Bussimulaattori 2
Täysin uusi Bus Simulator 2 on yksi parhaista bussisimulaatiopeleistä. Se on ehdottomasti parantunut huomattavasti edeltäjäänsä verrattuna. Tässä pelissä simuloit linja-autonkuljettajan elämää. Sinun pitäisi aloittaa pohjasta pelkkänä bussikuskina, kunnes sinusta tulee menestyvä linja-autoyhtiön moguli. Älä unohda kerätä hintoja, sillä näiden kautta voit ansaita tiesi huipulle. Tämän pelin avulla voit ajaa kahtatoista erityyppistä linja-autoa (mukaan lukien kaksikerroksiset linja-autot) ja voit ajaa millä tahansa niistä monissa realistisissa ympäristöissä. Se on kuitenkin ostettava, mutta sijoituksesi on ehdottomasti sen arvoinen.

Bussikuski
Toinen peli, jonka saatat haluta tarkistaa, on Bus Driver. Pelin päätavoite on hyvin yksinkertainen – kuljettaa matkustajia bussilla. Mutta sitten tietysti bussilla ajaminen on paljon vaikeampaa kuin miltä se kuulostaa. Pohjimmiltaan sinun pitäisi käyttää erittäin suurta ajoneuvoa ja sinun pitäisi noudattaa liikennesääntöjä. Sinun tulee myös ajaa vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kaupunki, jossa voit ajaa, on erittäin suuri. Se sisältää useita alueita, joista jokaisella on oma tyylinsä. Esimerkiksi yksi kaupunginosa on vanhan koulun tyyliä ja on yksi, joka on melko moderni. Tämä peli on ehdottomasti niin realistinen kuin se voi olla paitsi pelattavuuden, myös grafiikan suhteen. Voit valita, millä bussilla ajaa – jopa koulubussilla!

Kaupunkibussi simulaattori
City Bus Simulator viittaa sarjaan, joka koostuu kahdesta versiosta. Siellä on City Bus Simulator New York 2010 ja City Bus Simulator München. Näiden pelien avulla voit ajaa bussilla näiden kahden kauniin kaupungin ympäri. Näitä on erittäin hauska pelata varsinkin kaikille, jotka etsivät erittäin teknistä peliä. Pelaajana sinulla on pääsy kaikkiin kuljettajan työalueella sijaitseviin käyttöelementteihin. Tämän pelin tekniikka on niin hämmästyttävä, että sitä voidaan pitää tosimaailman simulaattorina. Linja-auton toimintahäiriöt laukeavat jopa satunnaisesti.
Lukuun ottamatta näitä pelejä, jotka periaatteessa on ladattava tai ostettava, siellä on edelleen paljon online-pelejä, joiden avulla voit nauttia bussilla ajamisesta. Mutta sitten yllä mainitut pelit ovat niitä, joita sinun on pelattava, varsinkin kun todella odotat nautinnollista bussiajokokemusta.