5 parasta bussisimulaatiosovellusta iPhonelle

Näyttää siltä, ​​että siellä on paljon ihmisiä, jotka rakastavat kokea jännitystä suurilla ajoneuvoilla, kuten busseilla. Valitettavasti kaikilla ei ole aikaa harjoitella tällaista yritystä varten. On kuitenkin hyvä asia, että markkinoilla on tonnia iPhone-sovelluksia, jotka voivat simuloida bussilla ajamista. Jos haluat kokea bussilla ajamisen, tässä on joitain Applen sovelluksia ladattavaksi:

Bussimulaattori 3D
Bus Simulator 3D on yksi kaikkien aikojen parhaiten arvioiduista linja-autosimulaatiopeleistä. Se antaa sinulle ehdottomasti mahdollisuuden kokea bussilla ajamisen erittäin sulavilla ohjaimilla ja realistisella grafiikalla. Mitä monet ihmiset todella rakastavat tästä pelistä, on sen realistinen väyläfysiikka. Bussi reagoi fysiikan lakien mukaan liikkeen ja vaurioiden suhteen. Siksi tämä peli ei ole tyypillinen älypuhelinpelisi. Tällä sovelluksella on myös online-luokitusjärjestelmä, jonka avulla voit olla maailman parhaiden linja-autosimulaatioajojen joukossa.

3D-koulubussin ajosimulaattori
On erittäin suuri mahdollisuus, että olet jo ajanut koulubussissa. Mutta oletko jo kokeillut ajaa? Katso peli, 3D School Bus Driving Simulator. Peli sisältää kolmekymmentä tehtävää, joissa sinun on suoritettava useita koulubussihaasteita. Ympäristö renderöidään 3D:nä ja on hyvin realistinen. Itse asiassa pelin grafiikka on yksi yleisimmistä ominaisuuksista, joita kriitikot kommentoivat myönteisesti.

Bussipysäköinti 3D
Onko käsien ja silmän koordinaatio mielestäsi hyvä? Voit testata sitä pelissä Bus Parking 3D. Tässä pelissä ymmärrät, että bussipysäköintipeli eroaa paljon tyypillisestä pysäköintipelistäsi. Bussit ovat hankalampia ja vaikeampi käsitellä kuin henkilöautot. Tässä pelissä sinun tulee valita bussi, jonka avulla sinun on suoritettava ajo- ja pysäköintitehtävät. Varoituksen sana – tämä peli voi olla varsin koukuttava.

3D-bussipysäköintisimulaattoripeli
Ajoneuvojen pysäköintipelit eivät ole uusia. Mutta 3D Bus Parking Simulator Game ottaa genren, johon se kuuluu, tietylle tasolle. Tässä pelissä saat ajaa bussia lentokentän asfaltilla ja suorittaa erilaisia ​​tehtäviä kyseisellä pelikentällä. Pääset pelaamaan kolmella kansainvälisellä lentokentällä New Yorkissa, Tokiossa ja Lontoossa. Joitakin haasteita ovat rinnakkainen pysäköinti, peruuttaminen ja erittäin jyrkät käännökset.

3D-väyläsimulaattori
Toinen mahtava peli sinun harkittavaksi on 3D Bus Simulator. Se on yksi markkinoiden uusimmista bussisimulaattoripeleistä sen jälkeen, kun se julkaistiin huhtikuun lopussa 2014. Tässä pelissä sinun on suoritettava erilaisia ​​pysäköintitehtäviä erittäin vilkkaassa kaupungissa. Koska se on teknisesti uusi, linja-autoja on vielä paljon korjattavana. Siitä huolimatta se on erittäin lupaava. Muutama korjaus tulevaisuudessa saattaa varmasti varmistaa tämän sovelluksen menestyksen.