Huipputekniikka olohuoneeseesi 2014

Oli aika, jolloin teknologiaa pidettiin vain käytännöllisenä asiana, jonka pidimme mukana, koska pidimme sitä hyödyllisenä, vaikka tiesimme, että se oli myös hieman silmänsärkyä. Tietokoneet ovat historiallisesti aina olleet melko suuria, tilaa vieviä esineitä, jotka asuvat takahuoneissa, kun taas televisiot olivat aiemmin yhtä syvät kuin leveät, mikä tarkoittaa, että ne painavat tonnin ja vaativat kokonaisia ​​kaappeja seisomaan.

Mutta tänään kaikki on muuttunut. Jossain matkan varrella teknologiasta on tullut… seksikästä ja nyt se on usein yhtä vaikuttavaa katsoa kuin käyttää. Nyt teknologia on ilmaisu, ja sen pitäisi näkyä sisustussuunnittelussamme ja tavaroidemme säilytystavassa. Lue eteenpäin, niin me tarkastelemme joitain vaikuttavimmista esineistä, joilla voit antaa vaikutelman olohuoneeseesi.

Suuri TV
Televisiot olivat ehkä ensimmäisiä esineitä, jotka alkoivat herättää huomiota ja joita käytettiin esittelyyn. Heti kun taulutelevisio keksittiin, aloimme nähdä entistä leveämpiä televisioita, jotka tuovat koko elokuvakokemuksen kotiin. Nyt tämä on mennyt vielä pidemmälle älytelevisioilla, joita voit ohjata elehtimällä, kaarevilla näytöillä, jotka uppoavat toimintaan, ja televisioilla, jotka pystyvät näyttämään 3D:tä.
Vaikka kaikki eivät ole samaa mieltä siitä, että televisiot ovat tarpeeksi houkuttelevia ansaitakseen ylpeyden paikkansa, ne todellakin antavat julkilausuman ja ovat hyvä tapa saada se naapureille!

Tabletit ja e-kirjojen lukulaitteet
Toisessa päässä ovat pienemmät laitteemme, joita voidaan käyttää hieman harmittomammin. Silti nämä voivat silti antaa lausunnon omalla tavallaan.

Kuvittele esimerkiksi lukunurkkaus olohuoneesi yhteen nurkkaan, jossa on pieni pöytä ja valo sekä Kindle aivan reunalla valmiina sukeltamaan hyvään kirjaan. iPad voi myös näyttää erittäin kutsuvalta sohvapöydällä makaamalla, jolloin saat nopeasti ja helposti uutiset ja sähköpostit. Nämä ovat harvinaisia ​​esimerkkejä tekniikasta, joka tuntuu todella kodikkaalta ja näyttää hyvältä olohuoneessa.

Tietokoneet
Entä tietokoneesi? No, myös näistä on tullut ohuempia ja älykkäämpiä, mikä tekee niistä sopivia myös yhteisiin tiloihin. Parhaat näistä ovat Slate-tietokoneet, joita voidaan käyttää joko kannettavina/pöytätietokoneina tai tabletteina, kun ne on taitettu sylissä. Sony Duo 11, Microsoft Surface Pro 3, Dell Venue 8 Pro tai Lenovo Yoga näyttävät kaikki sulavilta missä tahansa olohuoneen asetelmassa.

Pelikonsolit
Valitettavasti pelikonsolit ovat edelleen hieman silmiä särkeviä verrattuna joihinkin tähän muuhun tekniikkaan. Jos sinulla on Xbox One, olet erityisen onneton tässä suhteessa, koska se näyttää periaatteessa valtavalta teolliselta tiileltä.

Xbox One voi silti tehdä vaikutuksen muilla tavoilla antamalla sinun hallita koko mediaviihdekeskustasi äänikomennoilla. Ota käyttöön muut sen tarjoamat vaikuttavat ominaisuudet (kuten Skype television kautta!), ja tämä on edelleen arvokas lisäys.
Jos kuitenkin kaipaisit jotain vähemmän naamallesi, voit aina harkita Wii U -reittiä sen sijaan. Tämä on konsoli, joka on suunniteltu erityisesti ratkaisemaan tämäntyyppisiä ongelmia (tai siltä se näyttää). Sen lisäksi, että pääkonsoli itsessään on hyvin pieni, se tarjoaa myös näppärän ohjaimen, joka toimii myös tablettina. Tämän jälkeen voit valita, suoratoistatko pelejäsi joko televisioon vai tablettiin. Tämä tarkoittaa, että joku muu voi katsoa, ​​kun taas sinä voit pelata suosikkipelejäsi sohvalla.

Huone
Varmista lopuksi, että huoneesi on suunniteltu esittelemään tätä tekniikkaa. Etsi vaikuttavia huonekaluja televisiollesi ja konsoleillesi ja mieti, mistä aiot hankkia ne, jotta vältät häikäisyn näytöille.