Muuta hidas WordPress-sivustosi neljässä helpossa vaiheessa

Kukaan ei voi väittää, ettei WordPress ole kaikkien aikojen suosituin blogien isännöintialusta, ja todennäköisesti blogisi käyttää juuri nyt tätä mahtavaa sisällönhallintajärjestelmää. Mutta jos olet vähemmän kuin vaikuttunut WordPress-blogisi nykyisestä nopeudesta, ehkä tämä artikkeli on juuri sitä, mitä lääkäri määräsi. Riippumatta siitä, kuinka suoraviivaiselta WordPress näyttää, jos tietty protokolla jätetään huomiotta tai huomiotta, blogisi voi melko helposti toimia kuin oikea koira. Käsittelemme täällä neljä yleisintä syyllistä, ja toivottavasti pääset pian takaisin sprinttitilaan aina, kun paha poika syttyy!

Hosting Provider
Sinun tulee aina tarkastella isännöintipalveluntarjoajaasi tarkemmin, kun suorituskykyongelmia ilmenee, varsinkin jos sinulla on pieni budjetti. Yritä valita palveluntarjoaja, joka tarjoaa WordPress-isännöintiä, ja valmistaudu kysymään paljon kysymyksiä ennen lopullisen valinnan tekemistä. Kysy palveluntarjoajalta vaihtoehdoista, kuten välimuistipalveluista ja pakkausominaisuuksista. Selvitä, kuinka moni muu asiakas jakaa palvelimesi ja yritä löytää tasapaino kustannusten ja luotettavan nopean palvelun välillä

Kuvan optimointi
Jos blogisi tai verkkosivustosi kuva on raskas, sinulla on todennäköisesti jossain vaiheessa suorituskykyongelmia. Tämä on erityisen ilmeistä, kun nämä visuaalisesti ladatut sivustot avataan aluksi. Ongelmana on, että jos tarjoat lukijoillesi tällaista palvelua, he todennäköisesti hylkäävät sivustosi ennen kuin kuvat edes alkavat näkyä. Katso WP-Smush.it-laajennusta tapana optimoida kuvat ennen niiden lataamista ja säilyttää kaikki kuvasi Media-kansiossa. Tämä nopeuttaa asioita mukavasti ja voit silti säilyttää nuo upeat kuvat blogissasi.

Puristus
Sinun tulisi myös harkita verkkosivusi sisällön pakkaamista, jos sivusi latautuu hieman laiskasti. Todella kunnollisen isännöintipalveluntarjoajan tulisi kattaa tämä, mutta voit tarkistaa sen käyttämällä työkalua, kuten WhatsMyIP. Tämä osoittaa, pakataanko tiedostoja vai ei. Ennen kuin vaihdat palveluntarjoajaa, voit kokeilla W3 Total Cache -laajennusta samanlaisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Sisällönjakeluverkostot
Näitä kutsutaan CDN:iksi, ja ne tekevät hienoa työtä kuvien, CSS:n ja javascriptin välimuistissa. Ne toimivat kopioimalla staattiset tiedostosi tavalla, joka mahdollistaa käyttäjille välittömän pääsyn sen sijaan, että heidän pitäisi noutaa ne palvelimeltasi aina, kun he haluavat lukea ne. Voit valita useista kunnollisista CDN-palveluntarjoajista, ja Amazon CloudFront on yhtä hyvä kuin mikä tahansa niistä. Jos mainostat torontossa toimivaa paperisilppuriyritystä ja tavoitat käyttäjiä Kaukoidässä, CDN-verkkosi tekee loistavaa työtä pitääkseen kaiken mukavana ja saumattomana, ja sen seurauksena käyttäjäkokemuksesi on mahtava!

Vielä nopeammin?
Seuraa näitä neljää ehdotusta ja ole valmis hämmästymään WordPress-blogisi supernopeudesta tulevaisuudessa!