Paranna terveyttäsi ja pidennä ikääsi käyttämällä 5 upeaa sovellusta

Kaikki tietävät, että heidän pitäisi tehdä enemmän huoltaakseen terveydestään, mutta he eivät, joten olen puhunut joistakin sovelluksista, joita heidän pitäisi käyttää auttamaan heitä.

Jos kärsit jo terveysongelmasta, sinun on tehtävä kaikkesi sen ratkaisemiseksi, mutta kaikkien muiden tulee tehdä kaikkensa varmistaakseen, ettei heille ja heidän perheelleen koskaan tapahdu mitään pahaa. Tiedän, että tiettyjä sairauksia ei voi estää ja onnettomuuksia sattuu, mutta katso muutama terveyssovellus, joka sinun pitäisi olla puhelimessasi, jos haluat turvata tulevaisuutesi.

Minun ruokavaliovalmentajani

Elämme yhteiskunnassa, jossa on ok olla ylipainoinen, mikä voi olla huono asia, kun otetaan huomioon, kuinka monista terveysongelmista ihmiset kärsivät kantamiensa ylimääräisten kilojen vuoksi. Tarvitset vierelläsi ruokavaliovalmentajan, ja koska sinulla ei ehkä ole varaa oikeaan, voit valita tämän sovelluksen sen sijaan. Se auttaa sinua laskemaan, kuinka paljon ruokaa joutuu kehoosi joka päivä, mutta yksi tärkeimmistä syistä, miksi siitä on tullut niin suosittu, on se, että se auttaa sinua myös pysymään motivoituneena, kunnes saavutat tavoitteesi.

KidsDoc

Jos jollain on lapsia, he tietävät, että on mahdollista vahingoittaa omaa mielenterveyttä huolehtimalla liikaa lapsen terveydestä. Vaikka et olisi sellainen henkilö, joka kiirehtii heidät ensiapuun aina, kun he saavat nenäverenvuotoa, haluat silti tietää, mikä heissä voi olla vialla aina kun he ovat kipeissään, joten käytä KidsDoc-sovellusta ja se antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mitä tapahtuu, ja tiedät myös, pitäisikö sinun viedä ne lääkäriin välittömästi.

Garmin Fit

Ensimmäinen asia, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, kun yrität parantaa terveyttäsi, on ruokavaliosi, mutta heti kun olet huolehtinut suuhusi joutuvista ruoista, voit tarkastella kuntoasi. Garmin Fit estää sinua muuttumasta toivottomaksi sohvaperunaksi, koska se tekee kuntoilusta jälleen nautinnollista. Aina kun lähdet ulos kävelemään, juoksemaan tai pyöräilemään, pystyt seuraamaan kaikkea, ja kun sinulla on tiedot edessäsi, se antaa sinulle jotain, mitä tarvitset, kun seuraavan kerran astut ulos.

Drugs.com

Lääkärisi saattaa määrätä sinulle tiettyjä lääkkeitä, mutta joillain heistä ei ole hyvää tapaa selittää tarkasti, mitä he tekevät ja mitä voi tapahtua, jos otat niitä. En sano, että sinun pitäisi mennä vastoin lääkärisi toiveita sovelluksen takia, mutta tämä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä vähän taustatutkimusta, jotta tiedät mitä kehossasi tapahtuu. Voit myös tallentaa henkilötietosi sisälle ja se on käytettävissä, jos sinun on näytettävä joku hätätilanteessa.

Yksinkertaista

Jotkut ihmiset huomaavat, että heidän terveytensä ei ole aivan kunnossa, mutta he eivät tee asialle mitään ennen kuin on liian myöhäistä, koska he eivät seuraa oireitaan oikein. Jos sama asia toistuu sinulle jatkuvasti, sinun on seurattava sitä, koska se voi johtaa siihen, että diagnosoit itse jotain niin vakavaa kuin aivovamma, ennen kuin siitä tulee kohtalokas. Symplen avulla voit seurata kaikkia oireita, joista kärsit päivittäin, ja voit näyttää ne lääkärillesi, jos alat huolestua.

Sinulla on vielä aikaa jäljellä

Sinulla on vielä aikaa keskittyä terveyteen ennen kuin jotain pahaa tapahtuu, joten suosittelen käyttämään kaikkia saatavilla olevia resursseja suojellaksesi itseäsi. Sinun ei tarvitse käyttää mitään niistä sovelluksista, joista olemme tänään puhuneet, mutta ainakin tiedät, että ne ovat olemassa, jos tarvitset niitä, ja ne auttavat.