Parhaat vinkit kotiisi, jotka tekevät sinusta vihreämmän ja terveellisemmän

Vihreiden vihreiden vihjeiden ja lifehackien ongelmana on, että ne voivat usein tuntua suurelta työltä suhteellisen ohuiden palkkioiden saamiseksi. Usein nämä vinkit sisältävät suuria muutoksia elämäntapoihimme, jotta voimme säästää vain muutaman dollarin energialaskussamme tai tehdä pienimmän lommo ilmaston lämpenemiseen, joka ei todellakaan tee niin paljon havaittavissa olevaa eroa. Se voi kuulostaa synkältä, mutta todellisuus on, että monet ihmiset ajattelevat näin.
Hyvä uutinen on kuitenkin, että suurimmalla osalla vihreistä vihjeistä on myös muita etuja. Ja yksi yleisimmistä on hyödyt, joita niillä yleensä on terveydellemme. Joten kun seuraavan kerran aiot tehdä kotiisi muutosta, joka auttaa planeettaamme ja säästää rahaa energialaskussasi, muista, että mikä tahansa näistä asioista parantaa terveyttäsi, elämäntapaasi ja hyvinvointiasi samanaikaisesti…

Ota kylmiä suihkuja
Yksi suurimmista resurssien kuluttajista kodissa on suihkussa käyminen. Suihkussa käyminen kuluttaa tonnin sähköä ja vettä ja jopa peittää kylpyhuoneen kondenssivedellä, jolla on lisäkielteisiä seurauksia.
Sen pitäisi sitten olla riittävä syy harkita kylmien suihkujen ottamista, jotka vaativat tuskin energiaa, eivät aiheuta kondensaatiota ja pakottavat sinut olemaan nopeampia (eli vähemmän vettä). Tämä sattuu olemaan myös hienoa kehollesi, koska se auttaa kykyäsi säädellä kehon lämpötilaa, se laukaisee testosteronin tuotannon ja jopa parantaa mielialaasi noradrenaliinin vapautumisen kautta.

Kasvata itse hedelmiä ja vihanneksia
Omien hedelmien ja vihannesten kasvattaminen on erittäin palkitsevaa, mutta se tarkoittaa myös sitä, että sinun ei enää tarvitse luottaa kaupasta ostettuihin ruokiin. Tämä tarkoittaa, että voit päästä eroon ruoista, jotka saattavat olla torjunta-aineiden peitossa, ja voit säästää rahaa sellaisissa asioissa, joiden tiedät tekevän vain hyvää kehollesi.

Luo kotikuntosali
Jos ajat tällä hetkellä säännöllisesti kuntosalilla, hukkaat paljon polttoainetta, mutta myös paljon aikaa. On mahdollista, että joskus päätät olla menemättä, koska et voi vaivautua ajamaan tai lähtemään ulos kylmässä. Kotikuntosalin luominen voisi auttaa tappamaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla, jolloin pääset kuntoon helpommin mukavasti kotonasi.

Oikeat ikkunat
Riittävällä ikkunoilla kotonasi voi olla suuri merkitys terveydellesi ja energiatehokkuudellesi. Tiesitkö, että pelkkä vihreän ruohon katsominen voi auttaa sinua rentoutumaan ja alentamaan kehosi kortisolitasoja? Samaan aikaan avoimen ikkunan ääressä istuminen stimuloi D-vitamiinin tuotantoa paremman unen saavuttamiseksi.
Jos talossasi ei ole silloin paljon ikkunoita tai ne eivät miellytä silmää, käytä ikkunoiden asennusta ja varmista, että ne ovat kaksinkertaiset ja pystyvät pitämään lämmön sisällä tehokkaammin.

Sammuta puhelin ja tietokone
Puhelimesi ja tietokoneesi ovat loistavia työkaluja koko päivän käyttöön. Valitettavasti ne ovat myös työkaluja, jotka heikentävät terveyttäsi monin tavoin. Erityisesti puhelimen ja tietokoneen pitäminen päällä koko illan voi estää kehoasi tunnistamasta, että on aika mennä nukkumaan, ja näytön kirkas valo voi häiritä sisäistä kelloasi. Ratkaisu on siksi sammuttaa vähintään pariksi tunniksi illalla. Tämä antaa myös aivoille mahdollisuuden levätä, koska et enää pelkää saada puheluita koko päivän ajan. Lisäbonuksena tämä auttaa myös säästämään energiaa, koska joudut lataamaan tekniikkaasi harvemmin.